Een mooie dag fietsen voor blinden en slechtzienden!

Op 9 mei 2020 organiseert Lionsclub Bunnik de TandemTour 2020.

Als je bind of slechtziend bent, kan je wereld af en toe heel klein aanvoelen. Tijdens deze gezellige tandemtocht maakt de Lionsclub Bunnik met vrijwilligers deze wereld weer een klein beetje groter.

Tijdens de TandemTour gaan de deelnemers met een voorrijder op een tandemfiets op pad langs een schitterende route in het Utrechtse landschap. Onderweg wordt gestopt voor koffie en  een uitgebreide lunch, waarna de tocht weer verder gaat om uiteindelijk bij het Postillion Hotel te Bunnik te eindigen. Hier sluiten we de dag af met een feestelijke borrel en speciale Bingo!

Help mee om deze tocht voor 60 blinde of slechtziende deelnemers mogelijk te maken en hen een fantastische dag fietsen te bezorgen!

Ja, ik wil bijdragen!

Door te klikken op bovenstaande knop, wordt u geleid naar onze crowdfundingpagina.